Фізичні заняття в кризовому центрі «Соціотерапія».  

розміщено в: Новини центру | 0

Окрім психотренингів та різноманітних психотерапій в розкладі дня для пацієнтів центру також є заняття з фізичної активності. Ми пропонуємо пацієнтам зайняття з пілатесу раз на тиждень. 

Чому саме піталес?

Пілатес – система фізичних вправ, розроблена Йозефом Пілатесом на початку XX століття для реабілітації після травм. Пілатес є лікувальною технікою і застосовується при різних травмах. Автор назвав свою систему контрологією, визначивши її як повну координацію між тілом, розумом і духом. Правильна фізична активність є невід’ємною частиною лікування ПТСР! Саме тому пілатес, як вид спорту, ідеально підходить на час психологічної реабілітації та просто для заспокоєння. В комплексі з терапіями, фільмотерапіями, арт терапіями та тілесними терапіями- професіонали Кризового центру «Соціотерапія» вже п’ятий місяць допомагають українцям подолати недуг цих складних для країни часів. 

Ви можете довірити нам свою проблему! Психологічна реабілітація в кризовому центрі проходить стаціонарно протягом місяця та є ПОВНІСТЮ БЕЗКОШТОВНОЮ! 

Адреса: вул. Качалова 5А

Тел. +38 (096) 274-59-54