До київського міського кризового центру «Соціотерапія» завітав телеканал  ICTV. 

розміщено в: Новини центру | 0

Ми провели екскурсію для журналістів та спеціалісти кризового центру дали інтерв’ю. 

Денис Старков- супервізор та методолог кризового центру також розповів журналістам деякі особливості психологічної реабілітації у нас. Ми працюємо з птср, розладом адаптації, тривожними станами та ще багатьма наслідками кризових подій в житті українців. 

Задачі нашої програми не зводяться  тільки до роботи з стресовим станом під час проходження психологічної реабілітації, проблема в тому, що люди виходять з центру і знову попадають в реальність, де війна продовжується, тому сама стресова подія все ще нависає над пацієнтом. 

Тому найголовнішою задачею програми є адаптація пацієнта до ситуації- війни, що нажаль ще не закінчилась. Зазвичай в класичній травмотерапіі однією з головних програми є переміщення особи в безпечне місце. Осткільки ми в іншій ситуації, то ми робимо акцент на навичках та засобах мислення пацієнта щодо війни та інших стресових подіях із життя. Ми надаємо навички нашим пацієнтам, які допомогають їм проживати стресові ситуації в соціумі, навички того, як правильно огранізувати своє життя та ін. Ми намаємося змінити ставлення пацієнта до свого стану- бо, це природня реакція людини на неприродні події. З нетерпінням чекаємо репортажу, що ще детальніше розповість про Київський міський кризовий центр «Соціотерапія» та також чекаємо всіх, кого турбує тревожний стан, на безкоштовну консультацію в центр. 

Психологічна реабілітація в кризовому центрі проходить стаціонарно протягом місяця та є ПОВНІСТЮ БЕЗКОШТОВНОЮ! 

Адреса: вул. Качалова 5А

Тел. +38 (096) 274-59-54