Реакція завмирання🤔

розміщено в: Новини центру | 0

Реакція завмирання- це один з механізмів психіки людини, який викликає стрес. Люди, які страждають від ПТСР, часто можуть відчувати на собі певну неможливість виконувати щоденні обов’язки, ходити на роботу чи взаємодіяти в сім’ї, як раніше. Реакція завмирання- це один з варіантів захисту психіки людини в стресових ситуаціях. Цей стан характеризується сповільненням дихання та серцебиття, можливо затриманням дихання та відчуттям себе в’язнем свого тіла. Завмирання часто пов’язане з травматичними переживаннями. У таких тривожних ситуаціях фізичний вплив гормонів стресу посилюється, викликає сильні негативні емоції, вмикає шок, тривогу, паніку і жах. Коли мозок розуміє, що ви опинилися в ситуації, в якій не можете себе захистити або впоратися із хвилюванням, він просто вимикається. В кризовому центрі «Соціотерапія» ми опрацьовуємо реакцію завмирання з пацієнтами на окремій психотерапії. Перш за все, метою є звільнення людини від реакцій, нав’язаних їй посттравматичним стресовим розладом, тобто травмою, для набуття нових позитивних поглядів та реакцій на ситуації. Психологи центру працюють в напрямку реакції завмирання з пацієнтами у групах, та використовують методики як психотерапії, так і роботи з тілом, саме це дає найбільший результат одужання для пацієнтів.
Психологи, психіатри та медичний персонал центру- висококваліфіковані професіонали, які хочуть та можуть допомогти українцям подолати ПТСР через війну!
Психологічна реабілітація повністю БЕЗКОШТОВНА, стаціонарного типу з харчуванням.
Адреса: вул. Качалова 5А
Тел. +38 (096) 274-59-54 ;
+38 (044) 353-67-72

Young unhappy, depressed woman, girl sitting on sofa, eating chips, feeling sad, flat vector illustration isolated on white background. Sad girl, woman sitting on sofa in depression, overeating