ПТСР це вже не незрозуміла абревіатура, а реальність українців🙏🏻

розміщено в: Новини центру | 0

Нажаль війна вплинула на всіх, але вихід є! ПТСР може з’явитися в різний час після травмуючої події та виявлятися по різному, але не варто нехтувати своїми симптомами зменшуючи їх значимість, або порівнювати свій стан з іншими. Психіка кожної людини різна, але для кожного українця війна залишила свій слід у ній.  Часто люди не звертаються по психологічну допомогу, адже їх стан та пережитий досвід начебто не найгірший з тих, що міг бути, АЛЕ, варто пам’ятати, що симптоми ПТСР можуть з’явитися в кожного, і потрібно працювати з ними, не нехтуючи своїм психічним здоров’ям. Діагноз ПТСР може поставити тільки спеціаліст, до якого ми радимо звернутися, якщо в вашому житті сталася кризова подія, після якої ви помітили певні симптоми- нав’язливі спогади події та також відмова від згадування події; емоційні та фізичні зміни- порушення сну, дратівливість, агресивність, тремор, лякливість, зловживання алкоголем або наркотиками. Та також симптоматикою ПТСР є відчуття провини, негативні думки про себе, відчуття відчуженості, втрата сенсу життя та емоційне вигорання на роботі чи в хоббі. 

Це серйозні симптоми, які можуть перетворити життя на жах, тому терапія людині з ПТСР просто необхідна. 

В Київському міському кризовому центрі «Соціотерапія» ми працюємо з пацієнтами життя яких відрізняється одне від одного, це як цивільні, так і військові, тож вам не потрібно перейматися, що кризовий центр «Соціотерапія» це не для вас! 

Ми з турботою ставимося до кожного пацієнта та його проблеми. Висококваліфіковані психологи, психіатри та медичний персонал центру- це як співробітники, так і волонтери, які кожного дня стоять на психологічному фронті України та палають любов’ю до своєї справи та кожного пацієнта. 

Ми перш за все спонукаємо вас, якщо ви відчуваєте симптоми ПТСР- не зволікайте, дзвоніть до нас вже зараз для консультації, аби змінити своє життя на краще. 

Психологічна реабілітація повністю безкоштовна, терміном 1 місяць з харчуванням включно. 

Все буде Україна🇺🇦 

Любимо вас❤️

Адреса: вул. Качалова 5А

Тел. +38 (096) 274-59-54 ; 

         +38 (044) 353-67-72