Про нас💛💙

розміщено в: Новини центру | 0

Кризовий центр «Соціотерапія»- це не про страшну лікарню, примусову реабілітацію або присаджування на пігулки! Кризовий центр- це осередок безпеки для пацієнтів, доброзичливості лікарів та психологів, і дієва психологічна терапія. В центрі пацієнти отримують лікування в стаціонарному форматі, це означає, що пацієнти проживають в центрі під час психологічної реабілітації. Вся реабілітація повністю безкоштовна, та також ми безкоштовно надаємо триразове харчування. У вільний від занять час, пацієнти грають у ігри, складають пазли та спілкуються, але звісно за бажанням. В Київському міському кризовому центрі «Соціотерапія» ми пропонуємо медикаментозний супровід за необхідністю пацієнта. 

Лікування може отримати кожен українець! Ми допомагаємо як цивільним, так і військовим, як жінкам, так і чоловікам. Всі проходять реабілітацію разом в одній группі, поділені тільки за тижднем  перебування, маючи різну по черзі програму. 

В центрі працюють досвідчені психологи, психіатри, психотерапевти та лікарі, які палають любов’ю до своєї справи та з чуйністю ставляться до кожного пацієнта. 

Ми спонукаємо пацієнтів проводити час разом, щоб налагоджувати навички спілкування в соціумі, які в наслідок ПТСР часто деформуються. На вихідних є можливість виходу в місто у вільний час. Також одна з навичок самодопомоги, яку ми пропонуємо освоїти пацієнтам, це  щоденник самоаналізу.  Психологи центру допомагають пацієнтам провести щоденний самоаналіз, де вони можуть виявити, що в  сьогоднішньому дні турбувало їх, як, можливо, вони провокували стресові ситуації та реагували стресово на певні чинники. Ми піклуємося про пацієнтів, тримаємо з ними контакт після виписки та завжди щиро радіємо, коли бачимо результати проходження лікування в Кризовому центрі Соціотерапія. 

Ми нагадуємо вам, що кожний охочий може зателефонувати нам та прийти на консультацію, та якщо у вас є симптоми стресового розладу- ви можете отпримати повністю безкоштовну стаціонарну допомогу в центрі. 

Адреса: вул. Качалова 5А

Тел.   +38 (044) 353-67-72 

           +38 (096) 274-59-54 ;