Терапія- це не соромно!

розміщено в: Новини центру | 0


👩🏼‍⚕️Київський міський кризовий центр «Соціотерапія» надає безкоштовну для всіх українців психологічну реабілітацію🙏🏻

❔Психологічна реабілітація потрібна, якщо ви відчуваєте, що кризові та стресові ситуації вплинули на ваше життя та ви потребуєте допомоги в подоланні їх наслідків.

🗣️Терапія- це один з основних методів подолання посттравматичного стресового розладу. Забудьте про кліше та нав’язаний сором пов’язаний зі словом терапія. Психотерапія- це не соромно, це цілком безпечно та безперечно дієвий метод подолання психологічних наслідків стресових подій.

👥 Психологічна реабілітація від ПТСР це можливість позбутися тиску минулих подій на ваше сьогодення та можливість знов відчути повноцінну радість від життя.

❗️ Посттравматичний стресовий розлад мають близько 8% чоловіків та 20% жінок в Україні. Це люди, які постраждали напряму або стали свідками травматичних подій. Ветерани, учасники бойових дій, переселенці, колишні полонені та українці, які жили під окупацією, – стресовий розлад не обирає, до кого приходити. Посттравматичний стресовий розлад це не вирок, це нормальна реакція психіки людини на події, тож і психотерапія це не соромно!

📞 Програма центру розрахована на один місяць стаціонарного лікування з харчуванням.

Всі, хто потребує такої допомоги, може звертатися до нас.

Адреса: вул. Качалова 5А

Тел. +38 (096) 274-59-54 ;

+38 (044) 353-67-72