•Реакція жаху…

розміщено в: Новини центру | 0

У психіки людини є три нормальні реакції на загрозу: бий- це активні дії, біжи- це здорове уникнення небезпеки, і замри- реакція жаху.

Реакція жаху є цілком здоровою, коли життю людини щось загрожує, але нажаль після травмуючої події, та як наслідок розвитку посттравматичного стресового розладу, психіка людини не довіряє навколишньому світу. Реакція жаху з’являється без вагомих чинників загрози життю, але людина відчуває її так само сильно.

Під час лікування в кризовому центрі ми приділяємо час цій проблемі. На психотерапіях психологи центру пропонують пацієнтам тілесні вправи на розслаблення та вправу опису навколишніх предметів подумки. Ці вправи допомагають знизити тривожність та прибрати фокус зі стресового стану та також напрацьовують навик самодопомоги при стресі, що є дуже важливим для подальшого життя пацієнтів після закінчення реабілітації в Кризовому центрі «Соціотерапія». Наші пацієнти дуже різні, та ПТСР в їх житті з’явилося з різних причин, але кожен дуже важливий для нас, і команда Кризвого центру «Соціотерапія» приділяє увагу кожному окремому випадку пацієнта!

Якщо вам або вашим близьким потрібна допомога- дзвоніть або пишіть нам у соц. мережах!

Ми відновимо ваше психічне здоров’я!

Курс реабілітації в кризовому центрі повністю безкоштовний, стаціонарного типу, тривалістю один місяць 🇺🇦🙏🏻

Адреса: вул. Качалова 5А

Тел. ; +38 (044) 353-67-72

+38 (096) 274-59-54.