Відповіді на ваші запитання

розміщено в: Новини центру | 0

💬Для кого потрібен кризовий центр «Соціотерапія»?

✅Кризовий центр працює для психологічної реабілітації цивільних та військових, які потребують допомоги після пережитих стресових подій.

💬Як я зрозумію, що мені потрібна психологічна реабілітація?

✅Якщо в вашому житті сталася кризова подія, після якої ви помітили певні симптоми- нав’язливі спогади події та також відмова від згадування події; емоційні та фізичні зміни- порушення сну, дратівливість, агресивність, тремор, лякливість, зловживання алкоголем або наркотиками, відчуття провини, негативні думки про себе, відчуття відчуженості, втрата сенсу життя, неможливість прожити кризову подію.

💬Як саме проходить лікування в центрі?

✅Програма реабілітації складається з групових психотерапій, психологічних тренінгів та завдань, арт терапій та фільмотерапій, тілесних терапій, занять з Mindfulness та пілатесу.

💬Які умови проходження психологічної реабілітації в кризовому центрі?

✅Психологічна реабілітація триває один місяць та проходить в стаціонарному режимі- пацієнтам надається проживання в центрі та триразове харчування.

💬Скільки коштують наші послуги?

✅Психологічна реабілітація в кризовому центрі «Соціотерапія» повністю безкоштовна та також, за потреби, ми надаємо лікарняний на період проходження програми центру.

Якщо у вас є питання, які стримують вас від звернення по допомогу до кризового центру, ми завжди з радістю відповімо вам на них на наших сторінках в соціальних мережах або за нашими номерами телефону🙏🏻.

Адреса: м. Київ, вул. Качалова 5А

Тел. ; +38 (044) 353-67-72

+38 (096) 274-59-54.