Отримати безкоштовну психологічну допомогу під час війни дуже легко!

розміщено в: Новини центру | 0

Кризовий центр «Соціотерапія» функціонує понад рік, та продовжує надавати комплексну психологічну допомогу при ПТСР тим, хто її потребує на БЕЗКОШТОВНІЙ основі!
Якщо в вашому житті сталася кризова подія, після якої ви помітили певні симптоми- нав’язливі спогади події та також відмова від згадування події; емоційні та фізичні зміни- порушення сну, дратівливість, агресивність, тремор, лякливість, зловживання алкоголем або наркотиками- вам варто звернутися по кваліфіковану допомогу. Також симптоматикою ПТСР є відчуття провини, негативні думки про себе, відчуття відчуженості, втрата сенсу життя та емоційне вигорання на роботі чи в хоббі. 
Це серйозні симптоми, які можуть перетворити життя на жах, тому терапія людині з ПТСР просто необхідна. 
Отримати ж професійне лікування посттравматичного стресового розладу в Київському міському кризовому центрі «Соціотерапія» дуже просто- вам потрібно лише зателефонувати нам або написати в соц. мережах для первинної консультації та визначення дати вашого приїзду до центру👥🫶🏻
Ви отримаєте допомогу з проживанням втрати, навички самодопомоги при стресі, комплексну сучасну методику роботи психологів та психіатрів, проживання в центрі протягом реабілітації з триразовим харчуванням та, найголовніше, ви отримаєте змогу знову жити вільно та радіти життю!
Курс реабілітації в кризовому центрі повністю БЕЗКОШТОВНИЙ, стаціонарного типу, тривалістю один місяць 🇺🇦🙏🏻
Адреса: вул. Качалова 5А
Тел. ; +38 (044) 353-67-72
+38 (096) 274-59-54.