Чому варто обрати саме Київський міський кризовий центр «Соціотерапія»? 

розміщено в: Новини центру | 0


* Ми працюємо вже понад рік, а це означає, що ми маємо реальний досвід лікування ПТСР у цивільних та військових впродовж повномасштабної війни. 
* В кризовому центрі «Соціотерапія» психологічна реабілітація є повністю безкоштовною включно з триразовим харчуванням та проживанням в центрі. 
* Програма лікування охоплює психічну, фізичну та духовну сферу життя людини. Ми лікуємо кожну з них, тому програма допомоги центру є комплексною та включає в себе різні заходи: психотерапії, тілесні вправи, mindfulness, фільмотерапію, арттерапію та різноманітні тренінги. 
* Ми є унікальними, бо в кризовому центрі «Соціотерапія» разом в групі одужують люди з різним травматичним та життєвим досвідом, але вони знаходять підтримку один в одного в спільній психотерапевтичній групі. 
* Окрім психологічної роботи пацієнта в центрі, також, за необхідністю, надається психіатрична медикаментозна підтримка. 
* Ми не стоїмо на місці! Психологи та психіатри кризового центру «Соціотерапія» відвідують тренінги, семінари та різноманітні навчальні заходи, також до річниці роботи кризового центру ми видали науково-методичний посібник, в якому висвітлена методика роботи нашого центру. 
Для того, щоб отримати безкоштовну психологічну допомогу в Київському міському кризовому центрі «Соціотерапія» вам достатньо зателефонувати нам для консультації🙏🏻☺️
Адреса: м. Київ, вул. Качалова 5А
Тел. ; +38 (044) 353-67-72
+38 (096) 274-59-54.