Чому саме стаціонарна допомога?

розміщено в: Новини центру | 0

Київський міський кризовий центр «Соціотерапія» пропонує комплексну психологічну допомогу людям страждаючим на посттравматично- стресовий розлад. Комплексний підхід до психологічної допомоги дуже важливий, тому що травма уражає всі сфери життя людини. В кризовому центрі «Соціотерапія» пацієнти отримують висококваліфіковану допомогу в усіх сферах, це, як терапевтичні групи, так і тілесні терапії, та медикаментозна підтримка. 
Оскільки головна причина психологічної травми в житті українців, а саме повномасштабна війна, все ще триває, ми вважаємо необхідною складовою психологічної реабілітації її стаціонарний тип. Проживання пацієнтів в кризовому центрі на період реабілітації, допомагає уникнути продовження травматизаціі настільки, наскільки це можливо. 
Ви можете не перейматися умовами проживання! Палати в кризовому центрі «Соціотерапія» щойно після ремонту та ми, ще й надамо вам триразове харчування, і все це безкоштовно! 
Протягом місяця проходження стаціонарної реабілітаціі, кожного дня проходять різні тематичні терапевтичні групи, тренінги, фільмотерапія, арт терапія та тілесна терапія, а у вільний час пацієнти мають змогу спілкуватись, грати в ігри та малювати. 
Все це створює комплексну психологічну допомогу та сприятливу атмосферу для одужання та умиротворення🙏🏻
Саме тому ми пропонуємо психологічну реабілітацію від ПТСР стаціонарного типу, та вже більше року невпинно допомагаємо українцям попіклуватися про свій психоемоційний стан!
Для того, щоб отримати безкоштовну психологічну допомогу в Київському міському кризовому центрі «Соціотерапія» вам достатньо зателефонувати нам для консультації🙏🏻☺️
Адреса: м. Київ, вул. Качалова 5А
Тел. ; +38 (044) 353-67-72
+38 (096) 274-59-54.