ПТСР потребує допомоги психіатра!

розміщено в: Новини центру | 0

В кризовому центрі «Соціотерапія», який вже більше року допомагає цивільним та військовим подолати посттравматично- стресовий розлад, працює команда, як психотерапевтів, так і психіатрів. На різних стадіях ПТСР людина відчуває симптоми різною тяжкості, але для його лікування майже завжди потрібна допомога психіатра в комплексі з психотетерапевтичною програмою. 
В Київському міському кризовому центрі «Соціотерапія» кожного пацієнта консультує психіатр задля визначення можливої медикаментозної підтримки та надалі протягом стаціонарного лікування пацієнта, надає повний курс психіатричної допомоги. 
Не варто боятися психіатрів, адже з їхньою допомогою, в комплексі зі спеціально розробленою психотерапевтичною програмою лікування ПТСР, ми допомогли вже більш ніж 300 пацієнтам розпочати нове життя! 
Якщо ви відчуваєте симптоми посттравматично- стресового розладу та потребуєте допомоги- ви можете звернутися до Київського міського кризового центру «Соціотерапія» та пройти БЕЗКОШТОВНИЙ стаціонарний курс психологічної реабілітації🙏🏻
Адреса: м. Київ, вул. Качалова 5А
Тел. ; +38 (044) 353-67-72
+38 (096) 274-59-54.