Основним методом взаємодії психологів з пацієнтами кризового центру «Соціотерапія» є психотерапевтичні групи, іншими словами- групова психотерапія. 

розміщено в: Новини центру | 0

При ПТСР, як і при деяких інших психічний розладах, ефективним методом лікування є групова психотерапія, в якій досвід всіх членів групи допомагає кожному з них. 
В Київському міському кризовому центрі «Соціотерапія» кожного дня за розкладом відбуваються психотерапевтичні групи. Пацієнти з різним життєвим та травматичним досвідом обʼєднуються у групи та працюють з психологами задля подолання посттравматичного стресового розладу. Кожного дня пацієнтам пропонується нова тема для опрацювання- це покрокова програма, яка допомагає людині зрозуміти травму, прожити її та отримати навички життя без стресового розладу. 
В кризовому центрі «Соціотерапія» ми опрацьовуємо з пацієнтами навички самодопомоги при стресі, техніки дихання та тілесної терапії, техніки написання щоденника самоаналізу для покращення психічного страну, тощо. 
Наша програма лікування ПТСР працює, бо вона є комплексною, стаціонарною та висококваліфікованою! 
Якщо ви відчуваєте симптоми посттравматично- стресового розладу та потребуєте допомоги- ви можете звернутися до Київського міського кризового центру «Соціотерапія» та пройти БЕЗКОШТОВНИЙ стаціонарний курс психологічної реабілітації🙏🏻
Адреса: м. Київ, вул. Качалова 5А
Тел. ; +38 (044) 353-67-72
+38 (096) 274-59-54.