Відчуття тривоги заважає жити реальністю…

розміщено в: Новини центру | 0

👩🏻‍⚕️Одним з симптомів ПТСР є тривожний стан, який переслідує людину протягом дня. Тривога може бути викликана навʼязливими спогадами про травмуючу подію з минулого, через страх майбутнього або з інших причин. Якщо у вас виникли симптоми тривоги після травматичного досвіду, важливо звернутися до професіонала для оцінки та допомоги. 

❕Тривога може впливати на людину фізично та емоційно. Фізичні симптоми тривоги можуть включати прискорене серцебиття, пітливість, дратівливість шкіри, тремор, головний біль та напругу м’язів. Емоційні симптоми проявляються у вигляді постійного страху, нервовості, внутрішнього напруження, тривожних думок та нездатності розслабитися.
Також тривога може впливати на когнітивні функції, такі як концентрація та прийняття рішень. Люди з тривогою можуть відчувати підвищену вразливість до стресу, панічні атаки та уникати ситуацій, які спричинюють тривогу. Загалом, тривога може суттєво впливати на якість життя людини, тому важливо звернутися до професіоналів для оцінки та лікування. 

❗️Якщо ви відчуваєте тривогу та інші симптоми ПТСР ви можете звернутися до нас для консультації. 

📎Київський міський кризовий центр «Соціотерапія» надає БЕЗКОШТОВНУ психологічну реабілітацію від ПТСР для всіх українців, які потребують допомоги. 

✅В центрі працює професійна мультидисциплінарна команда з психологів, психотерапевтів, травматерапевтів та психіатрів, тож ми надаємо професійну комплексну допомогу людям з ПТСР!

Курс реабілітації в кризовому центрі повністю безкоштовний, стаціонарного типу, тривалістю один місяць 🇺🇦🙏🏻
Адреса: вул. Качалова 5А
Тел. ; +38 (044) 353-67-72
+38 (096) 274-59-54.