Емоційне виснаження – це стан психіки, коли людина відчуває глибоку втомлюваність емоційного характеру, втрату енергії та інтересу до різних аспектів життя. 

розміщено в: Новини центру | 0

❕Це може бути супроводжене відчуттям важкості, втрати задоволення від звичайних діяльностей, а також дратівливістю та негативним настроєм. 
Емоційне виснаження часто пов’язане з тривалим стресом, перевантаженням або великим навантаженням на психіку, і може впливати на загальний фізичний та психічний стан людини. 

❗️Симптомами емоційного виснаження також є: втрата інтересу та мотивації навіть до улюблених занять, різкі перепади настрою, труднощі з концентрацією, відчуття відчуження та ізоляції. 

✅Позбутися емоційного виснаження можна за допомогою відпочинку та регулярних практик методів релаксації, таких як глибоке дихання, йога та медитація.

Ведення здорового способу життя, включаючи належну харчову раціон, регулярну фізичну активність та нормальний сон, може допомогти відновити енергію.

🆘Емоційне виснаження може бути одним з симптомів посттравматично- стресового розладу. У людей з ПТСР цей симптом може супроводжуватися іншими проявами, такими як повторні спогади про травматичну подію, гіперзбудженість та уникачання подрібнюючих подразників.  

• Якщо у вас в житті сталася кризова подія, після якої ви відчуваєте, що ви не в змозі впоратися зі своїм психологічним станом самостійно- ми безкоштовно надамо вам психологічну допомогу в кризовому центрі! 

Київський міський кризовий центр «Соціотерапія» надає безкоштовну психологічну реабілітацію від ПТСР для українців які постраждали від війни. 

📎Кожен, хто відчуває симптоми ПТСР може зателефонувати нам для консультації та отримати безкоштовну психологічну реабілітацію🙏🏻🇺🇦

Курс реабілітації в кризовому центрі повністю безкоштовний, стаціонарного типу, тривалістю один місяць✔️
📍Адреса: вул. Качалова 5А
Тел. ; +38 (044) 353-67-72
+38 (096) 274-59-54.