Що ж відбувається в кризовому центрі «Соціотерапія»? 

розміщено в: Новини центру | 0

Київський міський кризовий центр «Соціотерапія» надає безкоштовну стаціонарну реабілітацію від ПТСР українцям- цивільним та військовим. 
Ми надаємо комплексну допомогу- стаціонарну психологічну реабілітацію, тривалістю один місяць, яка включає в себе програму щоденних заходів для пацієнтів кризового центру та огляд психіатра, і за потребою пацієнта- медикаментозну підтримку. 

Методологом, супервізором та автором програми реабілітації є Денис Старков- кандидат психологічних наук. 

Це програма структурної кризової терапії, в якій травма розглядається, як наскрізне ураження усіх рівнів існування людини – тіла, психіки, ідентичності, самоті. На цьому принципі побудована програма центра «від тіла до самості». На першому етапі відбувається робота з регуляцією стресової системи, на другому – робота з психічними проявами травми (страхами, фобічними реакціями, тривогою і т.д.), далі відбується робота по відновленню відчуття ідентичності та бачення майбутнього, на останньому етапі відбувається інтеграція травматичного досвіду та ресоціалізація пацієнта. 

Кожного дня в кризовому центрі «Соціотерапія» проходять групові психотерапії, індивідуальні консультації, тематичні групові роботи, групи написання щоденника самоаналізу, фільмотерапіі, арт-терапії, та інші заходи. 

В Київському міському кризовому центрі «Соціотерапія» ми працюємо з пацієнтами життя яких відрізняється одне від одного, це як цивільні, так і військові, тож вам не потрібно перейматися, що кризовий центр «Соціотерапія» це не для вас! 

Ми з турботою ставимося до кожного пацієнта та його проблеми🙏🏻Висококваліфіковані психологи, психіатри та медичний персонал центру- це як співробітники, так і волонтери, які кожного дня стоять на психологічному фронті України та палають любов’ю до своєї справи та кожного пацієнта. 

Звертаємося до кожного українця! -якщо ви відчуваєте симптоми ПТСР- не зволікайте, дзвоніть до нас вже зараз для консультації, аби змінити своє життя на краще, адже психологічне здоровʼя завжди на часі!

Психологічна реабілітація повністю безкоштовна, терміном 1 місяць з триразовим харчуванням включно☺️
Все буде Україна🇺🇦

📍Адреса: м. Київ, вул. Качалова 5А
📞Тел. ; +38 (044) 353-67-72
+38 (096) 274-59-54.