Минулий тиждень ми завершили відвідуванням курсу CoordiCare MHPSS: інтерактивний практичний курс координації психічного здоров’я та психосоціальної підтримки та симуляційні вправи для субнаціональних координаторів MHPSS від Всесвітньої організації охорони здоровʼя.

розміщено в: Новини центру | 0

Психолог Київського міського кризового центру «Соціотерапія» Артем Доронін пройшов курс, який включає в себе реальний підхід до координації психічного здоров’я та психосоціальної підтримки за допомогою інноваційних і практичних вправ, спеціально розроблених для координаторів психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

Тренінг CoordiCare MHPSS включає в себе реальний підхід до координації психічного здоров’я та психосоціальної підтримки за допомогою інноваційних і практичних вправ, спеціально розроблених для координаторів психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

Ми завжди раді можливості вдосконалити навички допомоги українцям, які страждають на ПТСР🙏🏻

На курсі ми поглибили навички координації та масштабування послуг, створенню середовища, яке культивує ефективну, результативну, чуйну, засновану на фактичних даних та інклюзивну систему охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в Україні на основі «Операційної дорожньої карти», а також визначених і пріоритетних багатосекторальних заходах з психічного здоровʼя та психосоціальної підтримки під час та після війни.

Ми продовжуємо працювати для всіх українців, які потребують допомоги в подоланні психологічних наслідків війни та намагаємося вдосконалювати програму реабілітації кризового центру «Соціотерапія» для найбільш ефективної допомоги нашим громадянам👥🇺🇦