Написання щоденника почуттів може бути корисним при стресі, ПТСР і в багатьох інших ситуаціях

розміщено в: Новини центру | 0

Як це працює?

1. Вираз власних емоцій: писання дозволяє вам виразити свої почуття та емоції, що може відбутися в безпечному середовищі.

2. Зниження стресу: регулярне писання може допомогти знизити рівень стресу, оскільки ви можете відсторонити свої думки від проблем та впоратися з ними більш об’єктивно.

3. Самоспостереження: щоденник дозволяє вам відстежувати зміни у вашому стані, виявляти та аналізувати фактори, які викликають стрес, і розвивати стратегії їх подолання.

4. Розвиток розуміння себе: писання допомагає підвищити рівень саморозуміння, що може сприяти розвитку емоційного інтелекту.

5. Пошук рішень: через аналіз записів ви можете знайти рішення на проблеми та знайти способи кращого впоратися зі стресом.

Загалом, писання щоденника почуттів може бути корисним інструментом для покращення психічного здоров’я та зменшення стресу🧠

В кризовому центрі «Соціотерапія» частиною програми реабілітації є написання щоденника почуттів.

Пацієнти центру разом з психологами вчаться користуватися цим дієвим та простим методом самодопомоги при стресі🙏🏻

Загалом, ведення щоденника почуттів – це інструмент самопізнання, саморозвитку та зменшення стресу, який може бути корисним у багатьох аспектах вашого життя, тож радимо спробувати!

✔️Для того, щоб отримати безкоштовну стаціонарну психологічну реабілітацію від ПТСР в кризовому центрі «Соціотерапія» вам достатньо зателефонувати нам для консультації🙏🏻☺️

📍Адреса: м. Київ, вул. Качалова 5А

📞Тел. ; +38 (044) 353-67-72

+38 (096) 274-59-54.