В перший день зими хочемо поговорити на тему погіршення емоційного стану через зміну сезону

розміщено в: Новини центру | 0

Так так, багато людей з початком зими помічають якби погіршення настрою, нестачу життєвої енергії, сил та пригніченість, особливо зараз, коли психіка українців перенавантажена через війну!

Це нормальна реакція тіла та психіки на нестачу сонця, скорочення світлового дня та холодну погоду, але ми хочемо нагадати вам, що дуже важливо знаходити методи підтримки свого психоемоційного стану🧘🏼‍♀️

Профілактика депресивних станів включає в себе збалансований спосіб життя- регулярну фізичну активність, правильне харчування, здоровий сон, відпочинок, підтримку соціальних зв’язків, та також розуміння і ефективну роботу зі стресом, який присутній в житті.

Ви можете включити до свого дня медитацію та дихальні вправи- це допоможе відновлювати психічний стан, відволікатися від навʼязливих думок та запобігати емоційному вигоранню❤️‍🩹

Якщо ви відчуваєте, що ви не в змозі впоратися зі своїм психологічним станом самостійно- ми безкоштовно надамо вам психологічну допомогу в кризовому центрі!

Київський міський кризовий центр «Соціотерапія» надає безкоштовну психологічну реабілітацію від ПТСР для українців які постраждали від війни.

Курс реабілітації в кризовому центрі повністю безкоштовний, стаціонарного типу, тривалістю один місяць✔️

📍Адреса: вул. Качалова 5А

📞 Тел.: +38 (044) 353-67-72; +38 (096) 274-59-54.