Продовжуємо знайомити вас з командою кризового центру

розміщено в: Новини центру | 0

Тетяна- наш волонтер масажист🫶🏻

– В 2009 закінчила національний Університет «Києво-Могилянська Академія», факультет соціальних наук та соціальних технологій, здобула кваліфікацію магістра соціальної роботи (консультування та соціальне адміністрування).

– В 2011 році зацікавилась масажем і почала навчання в Школі тайської міофасціальної терапії Sensip Training (м. Чіанг Май, Тайланд).

– В 2018 році отримала повний сертифікат практика з терапевтичного тайського масажу – Нуад Боран.

– З 2011 по 2016 роки навчалась на курсі з психодрами, соціометрії та групової психотерапії (Інститут психодрами і психологічного консультування).

З 2019 року Таня займаюється професійним терапевтичним тайським масажем!

Зараз Таня, як волонтер, проводить терапевтичні масажні сеанси для клієнтів кризового центру «Соціотерапія»🙌🏼

«Терапевтичний масаж знімає м’язову напругу і допомагає швидше відновитися після травм.

Я вірю в те, що турботливий дотик є цілющим, підтримує і допомагає людині відчути своє тіло як опору, завдяки якій можна подолати травматичний досвід.

Для мене зменшення болю ближнього є одним з найважливіших життєвих смислів»- Тетяна.

Команда кризового центру «Слціотерапія» це професійні психологи і психотерапевти, психіатри та арт терапевти, й віддані волонтері, які палають своєю справою!

Київський міський кризовий центр «Соціотерапія» надає безкоштовну психологічну реабілітацію від ПТСР для українців які постраждали від війни.

📎Кожен, хто відчуває симптоми ПТСР може зателефонувати нам для консультації та отримати безкоштовну психологічну реабілітацію🙏🏻🇺🇦